Přirozeně stylové: nové barevné provedení perleťová béžová pro vestavné spotřebiče Miele

Béžová barva je ve světě interiérového designu v současné době velkým trendem. Stejně jako černá přináší elegantní a nadčasový prvek do celé řady různých prostorů a designových konceptů. Perleťová béžová jako nová interpretace tohoto moderního odstínu dodává vestavným kuchyňským přístrojům Miele decentní vzhled – zejména v kombinaci s designovou řadou ArtLine bez rukojetí.

Perleťová béžová přidává jemně třpytivý šedý prvek do vysoce lesklých skleněných povrchů. Přístroje Miele v tomto odstínu se stejně dobře doplňují se světlejšími i tmavšími barvami a materiály a přinášejí do každého prostředí něco jedinečného. Vedle bílé nebo pastelových odstínů pomáhá nová barva vytvořit vzdušné a světlé domácí prostředí. Kombinace jemného zemitého tónu s tmavým dřevem nebo černými akcenty dodává kuchyním výrazný, ale stále hřejivý vzhled. S jemnými efekty je perleťová béžová schopna navodit celkový pocit harmonie v celé řadě prostředí.

Mimořádný odstín skutečně vynikne v designové řadě ArtLine, jejíž minimalistický koncept zcela eliminuje rukojeti. Přístroje v tomto stylu se otevírají dotykem senzorového ovládání na integrovaném uživatelském rozhraní Touch2Open. Například u pečicích trub otevírá senzorové ovládání dvířka pomocí motorku a ta se díky tomu hladce otevřou.

Kompletní řada pro kuchyně

Designová řada ArtLine v provedení perleťové béžové zahrnuje pečicí trouby, kombinované parní trouby (dostupné pro niky 45 cm a 60 cm) a parní trouby s mikrovlnou. K dispozici jsou také vestavné kávovary nebo nahřívač Gourmet a vakuovací zásuvka.

Výrazným prvkem každé kuchyně se stane nástěnná digestoř (DAH 4980 PEBE), která ponechává nad varnou deskou dostatek prostoru, což ocení i lidé vyššího vzrůstu. Její design organicky ladí s ostatními přístroji díky ovládacím prvkům integrovaným do skleněného povrchu, jehož tělo zaujme jemným perleťově béžovým odstínem. Ve srovnání s ostatními nástěnnými digestořemi od Miele, má tento 90cm široký model hlučnost pouhých 50 dB, a je tedy přibližně o 20 % tišší* navzdory vysokému průtoku vzduchu.

Řadu doplňuje výběr vestavných vinoték dostupných ve dvou modelech: KWT 6422 iG-1 pro niky 88 cm a KWT 7112 iG s výškou 45 cm. Větší model pojme 33 lahví velikosti Bordeaux, zatímco menší přístroj může pojmout 18 lahví – a to už je značná sbírka v tak kompaktním prostoru. Model KWT 6422 iG-1 nabízí také dvě individuálně nastavitelné teplotní zóny. Obě vinotéky jsou vybaveny i panely TouchControl, policemi z bukového dřeva, dynamickým chlazením a možností připojení k síti.

Vedle provedení perleťové béžové jsou vestavné modely Miele dostupné také v grafitově šedé, obsidian černé (matné nebo lesklé) a nerezové variantě CleanSteel. Miele tak přináší možnosti výběru a v kombinaci s rozsáhlou nabídkou produktů otevírá řadu designových možností, které v tomto ohledu momentálně nemají konkurenta.

Přístroje Miele v odstínu perleťová béžová budou uvedeny na trh koncem roku 2024.

*DAH 4980 ve srovnání s DA 6498 W při odtahovém provozu na stupeň 3.

www.miele.cz