Indukční varné desky s jedinečným sklokeramickým povrchem

Ať už se harmonicky začleňují do tmavého kuchyňského designu, nebo vynikají v kontrastu ke světlému pozadí, nabízí řada vestavných spotřebičů ArtLine v elegantním obsidian černém matném provedení širokou paletou designových možností. Tato linie přichází i s extra motivací k oslavě 125. výročí založení firmy Miele. Řada 125 Gala Edition potěší bezplatnou 125týdenní prodlouženou zárukou, kterou lze doplnit ke standardní záruce. Jubilejní řada zahrnuje pečicí trouby, kompaktní parní trouby s mikrovlnou, kombinované parní trouby, nahřívače Gourmet a vakuovací zásuvky, vestavné kávovary, vinotéky a indukční varné desky se speciálním černým matným sklokeramickým povrchem. Do řady 125 Gala Edition patří také digestoř a volně stojící chladnička s mrazničkou.

Výrazným rysem modelů ArtLine v obsidian černém matném provedení je jejich design bez rukojetí. Přístroje se otevírají dotykem senzorového ovládání, a tak se dvířka trouby hladce posouvají dolů. Nová barva je použita na dvířkách. Skleněný povrch má jemnou texturu, která mu dodává odlišný vzhled a pocit výjimečnosti v porovnání s konvenčními skleněnými čely.

Speciální povrchová úprava MattFinish na varných deskách nedá šanci škrábancům ani otiskům prstů

Miele nabízí dvě indukční varné desky se speciálním povrchem MattFinish, které doplňují řadu ArtLine v obsidian černém matném provedení. Použitý materiál vyzdvihuje minimalistický design varné desky a je také vysoce odolný proti poškrábání. Snižuje škrábance způsobené nečistotami o přibližně 80 %, což pomáhá udržet prvotřídní vzhled varné desky po mnoho let. Texturovaný povrch také prakticky skryje jakékoliv otisky prstů. Model s integrovaným odsáváním par (KMDA 7876 FL 125 Gala Edition) a varná deska se zónami PowerFlex (KM 7576 FL 125 Gala Edition) navíc získaly prestižní ocenění iF Design Award 2024 - odbornou porotu nadchl právě minimalistický design přístrojů. Nenápadné bílé linie označují, kam umístit varné nádobí, a v bílém provedení jsou navrženy také displeje pro zobrazení výkonu.

Nová nástěnná digestoř nabízí efektivní ventilační technologie a přizpůsobitelné osvětlení

Zákazníci, kteří dávají přednost nástěnným digestořím, už nemusí hledat dál – svůj ideální model totiž našli v obsidian černé matné variantě. Tělo digestoře má menší hloubku a výšku než předchozí modely, což přístroji dodává elegantní a nenápadný vzhled, zatímco vyšší úhel skla poskytuje více prostoru při vaření i lidem vyššího vzrůstu.

Nová funkce DynamicWhite umožňuje osvětlení digestoře harmonicky začlenit do kuchyňského prostředí s možností výběru teploty barvy, kterou lze nastavit v aplikaci Miele. To umožňuje nastavit LED osvětlení kuchyně v rozmezí teploty barev od teplé bílé (2700 K) po studenou bílou (6500 K), a stejně tak lze nastavit různou intenzitu. Energeticky úsporný ECO motor dosahuje vynikajícího výkonu a splňuje kritéria energetické třídy A++. Tento model má přibližně o 20 % nižší hlučnost, než je tomu u jiných nástěnných digestoří od Miele, přičemž stále poskytuje výjimečný průtok vzduchu. Varianta přístroje v matné černé barvě je k dispozici v šířce 90 centimetrů.

Řadu doplňují vinotéka a volně stojící chladnička s mrazničkou

Nová vestavná vinotéka KWT 7112 iG v matném černém provedení je schopna pojmout malou, ale sofistikovanou sbírku oblíbených vín. Je navržena pro 45cm niky, poskytuje prostor pro 18 lahví a je vybavena filtrem Active AirClean, flexibilními policemi z bukového dřeva (FlexiFrame) a LED osvětlením. Tento model bez rukojeti se otevírá pomocí mechanismu Push2open.

Model KFN 4795 CD v obsidian černé matné barvě je navržen pro zákazníky, kteří preferují volně stojící kombinace chladničky s mrazničkou, ale nechtějí celkový vzhled místnosti narušovat úchytkami. Tento model splňuje kritéria energetické třídy C a disponuje systémem DailyFresh a NoFrost.

S každým modelem v jubilejní řadě 125 Gala Edition nabízí Miele bezplatnou 125týdenní prodlouženou záruku, kterou lze snadno aktivovat v aplikaci Miele.

www.miele.cz