Vyzkoušejte řadu Byzantium od Tesori d’Oriente

Byzantská říše měla velký vliv na rozvoj mnoha oblastí včetně kosmetiky a ideálů krásy, které ovlivnily moderní svět. Byzantská aristokracie si potrpěla na osobní péči a omamné vůně, a tak byly parfémy a různé druhy mastí vyráběny s použitím esenciálních olejů, bylin a květin, jako je růže, jasmín nebo skořice. Všechny cenné ingredience sloužily zároveň i k náboženským a společenským rituálům. Právě Byzantská říše uchovala starověké receptury a postupy a je dodnes nekonečným zdrojem inspirace. Vyzkoušejte řadu Byzantium od značky Tesori d’Oriente a nechte se hýčkat jedinečnými vůněmi.

Tesori d'Oriente Byzantium parfém na prádlo

Tesori d´Oriente parfém na prádlo Byzantium je koncentrovaný parfém pro tkaniny navržený tak, aby dodal vašim oděvům jedinečnou, intenzivní a trvalou vůni. Neobsahuje aviváž, a proto je vhodný pro všechny druhy látek.

Cena: 299,90 Kč/250 ml

Tesori d'Oriente Byzantium sprchový gel  

Tesori d´Oriente sprchový krém Byzantium zanechá vaši pokožku jemnou, čistou a hebkou na dotek. Orientální a tajemná vůně, která připomíná starobylou Byzanskou říši, vás okouzlí a dodá příjemný zážitek při sprchování. Ideální na jarní a zimní dny.

Cena: 83 Kč/250 ml

Tesori d'Oriente Byzantium parfémová voda

Tesori d'Oriente dámská EdP Byzantium okouzlí vaše smysly a mysl. Vůně se otevírá spojením hřejivé a sladké skořice, mandlí a květů mimózy. Poté se slova ujímá nejtemnější a nejtajemnější z královen květin, černá růže, která se snoubí s hřejivými tóny pryskyřice labdanum a dává vzniknout úchvatné a mnohotvárné vůni jako vzácné byzantské mozaice. Základ vůně tvoří hřejivá vanilka a kakao společně s intenzivními dřevitými tóny peruánského balzámu a společně tak vytvářejí vanilkovou gurmánskou vůni. Vydejte se na pomyslnou cestu do legendárního města Byzance s vůní od značky Tesori.

Cena: 199 Kč/100 ml