Ocenění pro novinky od značky Astrid

Novinky od značky Astrid byly oceněné hned ve dvou anketách. V anketě Volba spotřebitelů 2024 v kategorii nejlepší novinky v České a Slovenské republice byla oceněna pleťová řada Astrid Rose Premium, která je určena pro péči o zralou a velmi zralou pleť. V loňském roce značka Astrid díky této řadě rozšířila své portfolio a nabídla kosmetiku vhodnou pro dámy ve věkové kategorii 55+ a 65+. V další soutěži, Cosmopolitan Beauty Awards 2024, obsadil třetí místo oční gel krém Astrid Hydro Xcell. I tato řada je novinkou značky Astrid, zaměřena je na péči o mladou pleť 20+.

Volba spotřebitelů: Astrid Rose Premium                                                   

Nová prémiová řada péče o zralou a velmi zralou pleť Rose Premium od značky Astrid přináší produkty, které spojuje obsah inovativního komplexu tří růží s vynikajícími antioxidačními a zklidňujícími účinky. Ten pochází z výtažku růží Rosa Canina, Rosa Damascena a Rosa Centifolia které jsou známé pro své hydratační, protizánětlivé a anti-ageing účinky. Všechny produkty nové řady mají výborné klinicky ověřené výsledky, které potvrzují, že při pravidelném používání vypadá pleť pevnější, plnější a jemnější, barevný tón je zdravější a svěžejší a kontury obličeje a rtů vypadají viditelně redefinované.

Řada péče o obličej 55+ obsahuje kromě komplexu 3 růží také kolagen a biotin. Kolagen působí jako podpůrná struktura pleti a pomáhá udržovat její mladistvý tvar, takže pleť je výrazně pevnější a pružnější. Biotin pomáhá obnovit energetickou hladinu pleti a zlepšuje její hydrataci, hladkost a vzhled.

Řada péče o obličej 65+ obsahuje navíc také ceramidy a peptidy. Ceramidy posilují bariérovou funkci pleti. Pomáhají zabraňovat ztrátě vlhkosti a udržují pleť hydratovanou, pružnou a vláčnou. Peptidy pomáhají zpevnit a vypnout pleť tím, že stimulují kožní buňky k větší produkci kolagenu. Pomáhají zlepšit pružnost a odolnost pleti, takže kontury obličeje vypadají viditelně redefinované.

Cosmopolitan Beauty Awards: HYDRO X∙CELL                                      

Řada Astrid HYDRO X∙CELL je určena pro péči o mladou pleť 20+  Řada obsahuje denní krém (i ve verzi bez parfemace), koncentrované sérum, oční gel, micelární vodu a gel a hydrogelové oční polštářky. Klíčový je vysoký podíl složek přírodního původu, a to minimálně 92 %, hydratační vlastnosti a účinné posílení kožní bariéry. Produkty obsahují mnoho aktivních složek, které pomáhají s tím, aby byla mladá pokožka dokonalá. V kategorii Cosmopolitan Beauty Awards byl oceněn oční gel krém Hydro Xcell.

Součástí nové řady Astrid Rose Premium jsou tyto produkty:

ASTRID ROSE PREMIUM 55+ Zpevňující a vyplňující denní krém OF15

Obsahuje komplex 3 růží, kolagen, biotin. Obohacený o OF 15, který pomáhá chránit pokožku před známkami stárnutí. Klinicky ověřené výsledky. Účinně hydratuje a zlepšuje elasticitu, takže obličej vypadá viditelně omlazený, pevnější a hladší. Dermatologicky testováno. Cena 299,90 Kč/50 ml

ASTRID ROSE PREMIUM 55+ Zpevňující a vyplňující noční krém

Obsahuje komplex 3 růží, kolagen, biotin. Obohacený o OF 15, který pomáhá chránit pokožku před známkami stárnutí. Klinicky ověřené výsledky. S bohatou texturou, která po použití zanechává příjemný pocit hebkosti. Účinně hydratuje a zlepšuje elasticitu, takže obličej vypadá viditelně omlazený, pevnější a hladší. Dermatologicky testováno. Cena 299,90 Kč/50 ml

ASTRID ROSE PREMIUM 55+ Zpevňující a vyplňující sérum

Obsahuje komplex 3 růží, kolagen, biotin. Obohacený o OF 15, který pomáhá chránit pokožku před známkami stárnutí. Klinicky ověřené výsledky. Má lehkou a snadno vstřebatelnou texturu, která po použití zanechává příjemný pocit hebkosti. Účinně hydratuje a zlepšuje elasticitu, takže obličej vypadá viditelně omlazený, pevnější a hladší. Dermatologicky testováno. Cena 299,90 Kč/30 ml

ASTRID ROSE PREMIUM 65+ Posilující a remodelující denní krém OF15

Obsahuje komplex 3 růží, ceramidy, peptidy. Obohacený o OF 15, který pomáhá chránit pokožku před známkami stárnutí. Klinicky ověřené výsledky. Efektivně hydratuje, zlepšuje elasticitu pleti a zpevňuje kontury obličeje. Pokožka tak vypadá viditelně hladší, pevnější a svěží. Dermatologicky testováno. Cena 299,90 Kč/50 ml

ASTRID ROSE PREMIUM 65+ Posilující a remodelující noční krém

Obsahuje komplex 3 růží, ceramidy, peptidy. Obohacený o OF 15, který pomáhá chránit pokožku před známkami stárnutí. Klinicky ověřené výsledky. S bohatou texturou, která po použití zanechává příjemný pocit hebkosti. Efektivně hydratuje, zlepšuje elasticitu pleti a zpevňuje kontury obličeje. Pokožka tak vypadá viditelně hladší, pevnější a svěží. Dermatologicky testováno.

Cena 299,90 Kč/50 ml

Astrid HYDRO X∙CELL Oční gel krém pro redukci opuchů a tmavých kruhů

Obsahuje kofein, který minimalizuje otoky a obnovuje zářivost a tetrapeptid, který stimuluje tvorbu kolagenu, čímž pomáhá redukovat tmavé kruhy pod očima. Obsahuje také buněčnou vodu a fytoceramidy.

  • 97 % složek přírodního původu
  • 5 % účinného hydratačního komplexu
  • BEZ parfemace s lehkou texturou
  • dermatologicky a oftalmologicky testováno, vegan friendly
  • FCS krabička

Cena 199,90 Kč/15 ml