Aquapalace Praha zve na Letní Silvestr

Prožili jste někdy oslavy nového roku netradičně v plavkách? Navštivte Aquapalace Praha ve středu 31. července a užijte si silvestrovskou oslavu přímo v bazénu. Čeká vás skvělá párty u vody s mořským vlnobitím, novoročním přípitkem a vítáním nového měsíce srpna 2024!

Nejnavštěvovanější tuzemský aquapark pořádá oblíbenou letní akci plnou zábavy, tobogánů, mořského vlnobití, brazilských tanců a soutěží. Přijďte si užít bohatý doprovodný program a prodlouženou otevírací dobu až do 1 hodiny ráno dalšího dne.

Bujaré oslavy poloviny roku doprovodí akrobatické vystoupení na šálách přímo nad vodní hladinou, Laser a Light show. V rámci Brazilského léta, které pulsuje až do konce prázdnin v celém Aquapalace Praha, vystoupí fenomenální tanečnice Veronika Lálová. Předvede vám pravou latinsko-americkou sambu a další brazilské karnevalové tance přímo z Rio de Janeira, kde si jako jediná Češka na karnevalu zatančila. Nebude také chybět velkolepé promítání na vodní hladinu a na své si přijdou i vaše ratolesti, pro které je přichystaná videodiskotéka a bublinové vystoupení Matěje Kodeše.

Silvestrovské oslavy nemusí nutně znamenat zima a sníh…půlnoční novoroční srpnový přípitek si můžete užít i v létě. Navíc prodloužená otvírací doba vám nabídne i neobvyklé sjíždění nejdelšího tobogánu a Divoké řeky za svitu měsíce. Celkový prožitek pak ještě umocní speciální míchané brazilské drinky podávané z vyhlášeného POOL baru nebo Coral baru přímo do vody.

Zažijte kouzlo nočního saunování v Aquapalace

A i když Caipirinha poteče proudem, letní Silvestr vás pohltí nejen ve Vodním světě, ale i v Saunovém světě, který je největším v České republice. Zde vás čekají osvěžující ceremoniály a speciální ručníkové show. Přijďte se uvolnit a regenerovat v tichu a klidu noční atmosféry. Užijete si saunové ceremoniály pod hvězdnou oblohou a odpočiňte si v jedinečném prostředí. Budete mít jedinečnou možnost relaxovat například v ZEN sauně pod rouškou tmy a prožít saunové rituály s neopakovatelnou kulisou noci.

Více na www.aquapalace.cz