Letni must-have: Plazove pantofle

Léto je tady a s ním i čas vysněných dovolených a výletů k vodě. Dopřejte zasloužený relax nejen sobě, ale i vašim nohám v pohodlném stylovém obutí. Vsaďte na každoroční hit sezóny – pantofle! Stanou se nepostradatelným společníkem na vašich letních dobrodružstvích.

Jen nazout a jít!

Bez pantoflů si většina z nás neumí představit léto. Jsou tááák pohodlné, a navíc se snadnou nazouvají. Stylové modely z pružných syntetických materiálů jsou na pláž jako stvořené. 

Na plážových pantoflích z kolekce Deichmann oceníte jejich poutavý vzhled, lehkost a praktičnost. Rychle schnou a jejich protiskluzová podešev vám zaručí bezpečný pohyb i po mokrém povrchu. Vysoká robustní platforma vás také spolehlivě ochrání před rozpáleným pískem a tvrdými kamínky.

Stylový doplněk

Ze široké nabídky designů a barev plážových pantoflů Deichmann si vybere opravdu každý milovník obuvi. Ať už preferujete neutrální minimalistický vzhled, pastelové, či syté tóny, nebo výrazné vzory, přijdete si na své.

Pantofle jsou módní záležitostí, kterou unosíte nejen k vodě. Vsaďte na atraktivní model, který stylově doladí váš outfit na procházku u moře i na večerní drink ve městě.