Simona Krainová se inspirovala sluncem, vůní léta i příjemným vánkem

Česká modelka a herečka Simona Krainová doplnila svůj outfit na Unicredit párty na KVIFF náušnicemi, prsteny a náramky z kolekcí šperků Simona a Le Soleil. Kolekce Le Soleil byla inspirována sluncem, vůní léta a pocitem příjemného vánku.

„Miluju léto a moře, takže nad konceptem kolekce jsem nemusela přemýšlet dlouho. Je to už moje druhá spolupráce tohoto typu s Klenoty Aurum a já jsem moc ráda, že se díky nim můžu dostat k takové tvůrčí práci,“ říká ke kolekci sama Simona. „Šperky jsem koncipovala tak, aby se hodily k letním outfitům i plavkám. Zároveň jsem chtěla, aby byly do jisté míry univerzální a aby svým nositelkám připomínaly léto kdykoliv a kdekoliv,“ dodává.

Podle majitele společnosti Klenoty Aurum Ronyho Loriho měla první Simonina kolekce prodejní úspěch: „Věříme, že tato letní kolekce ho ještě překoná. Šperky jsou nadčasové, srší z nich letní atmosféra a zároveň jsou dostupné širokému spektru zákaznic.“

Kolekce Le Soleil obsahuje šperky z kovu a z bílého a žlutého zlata. Jde o náhrdelníky, náramky, prsteny a náušnice s letními motivy, zejména motivem slunce. Najdou se v ní ale i milovníci minimalismu.