Léto v metalickém lesku

Jedním z nejvýraznějších letních trendů letošní sezóny je bezpochyby metalická obuv. Metalický třpyt ovládl sandály nízké i na podpatku, balerínky, pantofle a také espadrilky. Proč by metalická obuv neměla ujít vaší pozornosti?

Metalické boty jsou skvělým letním parťákem, fungují jako šperk a krásně rozzáří i ten nejjednodušší outfit. Rozzáří koneckonců i vás, protože tóny zlaté, stříbrné a růžového zlata se nádherně vyjímají na letní opálené pokožce. Kromě klasických metalických odstínů jsou letošní novinkou v Deichmannu modely v pastelových metalických barvách, jako je mátová, baby blue nebo světle růžová. Vrhněte se do módního experimentování a ozvláštněte svůj prázdninový look atraktivní obuví v blyštivém vzhledu.

Ideální volbou do horkých letních dnů jsou metalické nízké sandály. V kolekci Deichmann najdete poutavé lesklé modely v různých stylech. Metalické chunky sandály či zářivé modely poseté kamínky, elegantní páskové sandálky na nízkém podpatku nebo etno kousky ve stylu žabek. Hodí se jak na každodenní nošení, tak na neformální letní večírek.

Nebaví vás zapínání řemínků? Vsaďte na metalické pantofle! V nové kolekci Deichmann najdete ležérní lesklé žabky k šortkám i půvabné kamínkové modely k letním šatům a sukním.

Pro formálnější příležitosti, jako jsou třeba svatby, nebo firemní slavnosti, zvolte lesklé sandálky nebo lodičky. V kolekci najdete minimalistické nadčasové modely i kousky se sofistikovanými řemínky, ve kterých budete nepřehlédnutelná.