Lenka Dolanská Vlasáková vynesla šperky zhruba za půl milionu

Manželé Lenka Dolanská Vlasáková a Jan Dolanský patří mezi nestabilnější páry v českém showbyznysu, oba navíc patří mezi nejobsazovanější herce u nás, a tak rozhodně nemohli chybět  při zahájení festivalu v Karlových Varech.

Usměvavé Lence Vlasákové  to na red carpet na KVIFF opravdu slušelo. Šaty jsou z kooperace Lukáše Macháčka a mladé brněnské návrhářky Gabriely Štulírové, která se specializuje pouze na svatební šaty. „Společně s Gabrielou Štulírovou jsme vytvořili kolekci deseti šatů, které jsou svým designem vhodné jak na svatbu, tak na červený koberec. Důkazem toho je právě herečka Lenka Vlasáková, která je vynese na červený koberec na zahájení letošního festivalu KVIFF a které se starám o kompletní styling“ říká Lukáš Macháček.

Diamantové šperky značky  Klenoty Aurum ji pasovaly na „gala královnu“ večera, jejich hodnota se blížila půl milionu Kč, náhrdelník je ceněn na 220 000Kč, náušnice na 180 000Kč a náramek na 80 000Kč. Jen co odloží šperky a splní své pracovní povinnosti, vydají se na milovaný Jadran.