Být hvězdou letních párty a slavností je snadné, když víte, jak na to

Nenechávejte výběr slavnostního outfitu na poslední chvíli. Jaké oblečení k daným událostem zvolit tak, abyste vypadali elegantně, cítili se pohodlně a vyhnuli se faux pas?

Nejformálnější oděv si žádá svatba. Pokud budoucí novomanželé nestanovili dresscode, mějte na paměti několik pravidel:

  1. Bílé a krémové odstíny patří jen nevěstě. Pro vás, jako hosta, jsou na letní svatbu vhodné pastelové tóny, jemné květinové vzory a syté elegantní tóny, jako je smaragdová, nebo kobaltová.
  2. Zapomeňte na příliš výrazné barvy (jako je například červená, nebo neonové odstíny), pozornost tento den patří jen a jen nevěstě.
  3. Z toho samého důvodu se vyhněte příliš krátké délce šatů, nebo příliš hlubokým výstřihům.

V případě zahradních party je dresscode volnější. I tak je ale elegance namístě. Květované koktejlky, sofistikované madeirové šaty, crop top s dlouhou splývavou sukní, overaly, na večerní párty například třpytivý kostým. Volba je jen na vás.

Nezapomeňte ani na správný výběr obuvi. Ke společenským letním událostem se nejvíc hodí elegantní sandály, ať nízké, nebo na podpatku, a samozřejmě lodičky. „Jehly“ vám propůjčí sex-appeal, ale pokud plánujete protančit noc, zvolte raději blokové podpatky, nebo metalické nízké sandály.