Finalisté a VIP na Schwarzkopf Elite Model Look předvedli na afterpárty šperky za statisíce!

Světové finále prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look je za námi. Představeno bylo 40 finalistů, kteří na mole předvedli modely z OBSESSION concept store. Muži se představili také v kolekci prestižního českého návrháře Jana Černého. Vítězi se stali Micklate Déci z Mosambiku a Imade Darouche z Itálie.

Choreografie finále v O2 aréně byla opět v režii Jany Burkiewiczové, o hudební stránku se staral DJ a producent NobodyListen, na kterém zářil rubínový náhrdelník a 6 diamantových náramků Klenoty Aurum v celkové hodnotě 1,6 milionů Kč.

Půvab všech finalistek na mole a některých VIP hostů podtrhly šperky české šperkařské značky Klenoty Aurum s více než 65letou tradicí. TOP modelka Míša Kociánová si oblékla šaty z nové kolekce módního návháře Borise Krále se štrasovými výšivkami a ozdobila se diamantovými šperky Klenoty Aurum v hodnotě téměř ¾ milionů Kč. Také herečka Hana Vágnerová si vybrala diamantový náhrdelník Klenoty Aurum za 576 000Kč a prsteny téže značky. Sladil se ní její francouzský přítel, který si zvolil diamantovou visací náušnici a prsten od Klenotů Aurum.  Šperky Klenoty Aurum si zvolili také Saša Gachulincová, Barbora Černá Podzimková, Mia Moore, Amélie Konšelová a Martin Carev.

Soutěž Elite Model Look objevuje nové talenty v oblasti modelingu již od roku 1983. Mezi neslavnější z nich patří například Cindy Crawford, Gizele Bündchen, Diane Kruger, Alessandra Ambrosio, Stephanie Seymour, Inés Sastre. Z Češek jsou to například Linda Vojtová, Eva Klímková, Barbora Podzimková, Jana Tvrdíková, Amélie Konšelová.

Po skončení finále se hosté přesunuli na oficiální afterpárty Schwarzkopf Elite Model Look do luxusní asijské restaurace SaSaZu v pražských Holešovicích, která letos oslavila výročí 15 let na gastronomické scéně. Slavnostní atmosféru, fusion asijskou kuchyni a hudební doprovod DJ Lumiere si užívali například Saša Jány, Adonxs (moderátor celého finále) Eva Perkausová, NobodyListen, Hana Vágnerová, Nicolas Escavi, top modelky Míša Kociánová s přítelem, Saša Gachulincová, Michaela Hlaváčová, Mia Moore, Martin Carev, partneři soutěže SEML a zástupci předních módních titulů a vydavatelských domů.

Ceny šperků:

  • Míša Kociánová celkem 741 000 Kč (diamantový náhrdelník 500 000Kč, náušnice 87 000Kč, prsten 34 000Kč, prsten 120 000Kč)
  • Hana Vágnerová celkem 696 000 Kč (diamantový náhrdelník 576 000Kč, prsten 90 000Kč, 2.prsten 30 000Kč)
  • Nicolas Escavi celkem 53 990Kč (prsten a 1 visací diamantová náušnice)
  • Nobody Listen celkem 1 656 779Kč (rubínová náhrdelník s diamanty a 6 diamantových náramků)
  • Martin Carev celkem 45 000 (náhrdelník a 2 prsteny)
  • Saša Gachulincová celkem 661 980Kč
  • Barbora Černá Podzimková celkem 150 000Kč (náušnice, náramek Shambala, diamantový prsten)
  • Mia Moore celkem 94 980Kč (2 prsteny a náušnice)
  • Amélie Konšelová celkem 74 990Kč (náušnice a 2 prsteny)