Dobrý čaj dělá dobrý domov…

Bio bylinné čaje z ekofarmy Květomluva jsou lahodné. Správně namíchaná čajová směs je skvělým společníkem pro chvíle strávené v kruhu rodiny a přátel, je správnou odměnou i společníkem. Šálek chutného čaje rozzáří váš den.

Směs se skládá z pečlivě vybraného a citlivě sušeného měsíčku lékařského, citrónové trávy, máty, levandule a chrpy, proto zaručuje výjimečně aromatickou a výraznou chuť, která se hodí pro společně strávené chvíle u rodinného stolu. Čerstvá letní vůně vás vřele obejme. Pro dokonalé aroma stačí jen přidat lžičku medu a pár kapek citrónu. A pokud si budete chtít čaj připravit trochu netradičně, doporučujeme ho v ledové podobě s čerstvými lístky máty. Ocenění Biopotravina roku 2020 je důkazem, že jste sáhli po správném lokálním produktu.

Farma nabízí i originálně pojmenované ovocné čaje, dále konopné čaje, bylinné sirupy, chuťovkové a tematické bylinné oleje do kuchyně, tradiční i netradiční medy se sušeným ovocem, jedlými květy nebo s vitálními houbami, káva z čekankového kořene, raw tyčinky, krekry, jerky, nejrůznější másla, krémy, sušené bylinky, ale také sazenice, tinktury či masážní oleje. Pokud například hledáte originální dárky, jste na správné adrese!

Bio bylinný čaj Domácí pohoda zakoupíte ve faremní prodejně nebo na www.kvetomluva.cz za 135 Kč.