Sumo Garden je inspirativní zahradou v centru Prahy

Představte si místo, kde se snoubí umění s designem, vůně čerstvých květin s jemností luxusní kosmetiky a kde každý kout vypráví svůj vlastní příběh. V samém srdci Prahy, jen kousek od Jindřišské věže, se nachází Sumo Garden – jedinečný concept store, který vás svým kouzlem vtáhne do světa krásy a harmonie. Zde, v secesním domě na Senovážném náměstí, se nákupy stávají zážitkem, a vy máte pocit, že jste vstoupili do zahrady plné příběhů.

Po překročení prahu vás okamžitě obejme poklidná atmosféra, která vás přenese daleko od shonu města. Prostor, který v sobě skrývá esenci dokonalého bydlení, je výsledkem projektu Little Big Lab, českého start-upu specializujícího se na butikovou kosmetiku.

Tento koncept vznikl z lásky k umění, designu a příběhům, které jednotlivé kousky nábytku a dekorací vypráví. Sumo Garden je místem, kde se setkávají milovníci krásných věcí, umělci a designéři, a kde každá návštěva přináší nové inspirace.

Autentický prostor získává své originální vibrace díky etnickému a designovému nábytku, instalacím a dekoracím z různých koutů světa. V Sumo Garden se setkávají řemeslné výrobky z marockých vesnic se sběratelskými knihami, exotické prvky s rustikálními, načež to vše rámuje moderní elegance. Každý kousek, ať už jde o stůl, židli nebo lampu, vypráví svůj jedinečný příběh a čeká na to, až se stane součástí vašeho domova.

Kosmetika Little Big Lab představuje jedinečnou kombinaci tradice, vášně a moderního přístupu k péči o pleť a tělo, a právě díky tomu je jedním z hlavních důvodů, proč byste neměli návštěvu Sumo Garden vynechat. Tato butiková značka pečlivě vybírá a kombinuje lokální ingredience s ohledem na tradiční výrobní postupy, avšak nezapomíná ani na využití nejnovějších technologií, aby dosáhla maximální účinnosti a kvality svých produktů.

Každý výrobek od Little Big Lab je výsledkem důkladného výzkumu a vývoje, který probíhá ve spolupráci se špičkovými odborníky z farmaceutického průmyslu. Tým nadšených odborníků neustále zkoumá a testuje nové složení, aby vytvořil produkty, které nejenže poskytují vynikající péči, ale také přinášejí do života uživatelů malé radosti a pohody.

Sumo Garden ale není jen obchod, je to také ideální místo pro pořádání komorních eventů. Ať už plánujete soukromou oslavu nebo neformální setkání s obchodními partnery, concept store vám poskytne dokonalé kulisy. Vůně živých květin a dekorace přizpůsobené na míru zajistí, že se zde vy i vaši hosté budete cítit jako doma. Sumo Garden nabízí kompletní servis, takže se můžete soustředit jen na to, abyste si užili každý okamžik.

V Sumo Garden najdete víc než jen nábytek, dekorace, květiny a kosmetiku. Najdete zde inspiraci, příběhy a pocit domova, který si s sebou můžete odnést kamkoliv. Přijďte a objevte tuto oázu v srdci Prahy, kde se každá návštěva stává nezapomenutelným zážitkem.

http://www.sumogarden.cz