Starožitné náušnice dodají vašim outfitům nový lesk

Dodejte lesk svým letním outfitům tak trochu jiným šperkem. Udělejte si radost starožitnými náušnicemi a už nikdy se neztratíte v davu. Starožitné kousky podtrhují osobní styl toho, kdo je nosí, neboť v sobě nesou nejen krásu a eleganci, ale také bohatou historii. Každý kousek je unikátní dílo zrcadlící dobu svého vzniku a umělecké dovednosti svého tvůrce. Jsou to klenoty, které často zdobily dámy při významných společenských událostech a dnes přinášejí do moderního světa kouzlo starých časů. A jestli při vybírání toho pravého kousku pro vás nechcete šlápnout vedle, navštivte Antique Cinolter, který patří dlouhodobě k nejuznávanějším starožitnictvím v České republice. Již více než třicet let ho najdete Maiselově ulici v Praze.

Zlaté náušnice se syntetickými safíry

Tyto elegantní náušnice zaujmou nejen svou jedinečnou kombinací žlutého 14-ti karátového zlata a jasných syntetických safírů, ale také svou nezaměnitelnou krásou a kvalitou. Díky umělému vytvoření mají safíry stejné vlastnosti jako ty přírodní, avšak bez jakýchkoli nedokonalostí či prasklin. Náušnice pochází z 1.poloviny 20. století, jedná se tedy o kvalitní starožitný kousek se zapínáním na klasický dámský patent.

Prodejní cena je 9 000 Kč.

Turmalínové náušnice

Tyto starožitné náušnice kombinují kouzlo žlutého 14-ti karátového zlata s přírodními zelenými turmalíny. Přírodní zelené turmalíny nejenže ozdobí vaše uši, ale také otevřou vaše srdce a probudí duši k lásce a soucitu. Jejich zelená barva naplňuje energií a životem.

Prodejní cena je 9 500 Kč.

ART DECO náušnice s diamanty, ametysty a chryzoprasy

Art deco visací náušnice vyrobené v období 1. republiky z platiny, přírodních diamantů briliantového brusu, ametystů a chrysoprasů jsou symbolem elegance a originality. Zapínání na puzetky ze 14-ti karátového zlata zajišťuje pohodlné nošení a bezpečné upevnění.

Prodejní cena je 80 000 Kč.

Více informací naleznete na https://antiquesprague.cz/cs/13-sperky-nausnice.