Vytvořte si venkovní posezení s poklady z Fler.cz

Představte si zahradu, kde vám bude tak dobře, že si ani na dovolenou u moře samým blahem nevzpomenete. Přesně takový ráj si můžete vytvořit s rukodělnými výrobky od českých výrobců z Fler.cz. Elegantní lavice, pohodlná křesílka či zahradní houpačky vynikají kvalitou a zároveň vyprávějí příběhy svých tvůrců.

Kompletně zařízenou terasu můžete mít po návštěvě profilu Fler.cz/rodwood. Sada zahradního nábytku z odolného jasanu zahrnuje stůl, 4 křesla, lavici s opěradlem, praktickou bednu na podsedáky, která může sloužit i jako odkládací stůl nebo další příležitostné sezení. Všechny kousky je možné koupit i jednotlivě.

Sada zahradního nábytku, zn.: RodWood, cena na Fler.cz/rodwood: 16800 Kč.

Macramé polohovací lehátko SONYA bude prvním kouskem do vašeho vysněného „boho” relaxačního koutku na zahradě či terase, přezimovat ale může i v obýváku. Konstrukci lehátka vyrobil český truhlář z bukového dřeva, výplet sedáku je vytvořen technikou drhání neboli macramé z příjemné 100% měkké bio bavlny. 

Macramé lehátko Sonya, zn.: MACRAME BY SONYA, cena na Fler.cz/macrame-by-sonya: 3200 Kč.

Dokonalou atmosféru při posezení na zahradě dotvoří antracitové přenosné ohniště. Přijde vhod, ať už si rádi opékáte špekáčky, nebo si jen užíváte pohled do ohně a jeho teplo. Je vyrobené z ocelového plechu a díky surovému provedení časem získá jemnou patinu. Výrobce Železná Karolína nabízí také možnost dokoupit k ohništi grilovací rošt

Přenosné ohniště Ø 60 cm kovové, zn.: Železná Karolína, cena na Fler.cz/zelezna-karolina: 3680 Kč.

Maximálně stylová křesílka Rubik ocení milovníci moderního stylu i pohodlného posezení. Křeslo z mořeného a lakovaného bukového dřeva je určeno pro venkovní použití, sluší mu to ale i v interiéru. Vyniká stabilitou, díky které obstojí v každém terénu. Ke křesílku je možné objednat i stolek ve stejném stylu.

Křesílko Rubik, zn: Quercus & Sin, cena na Fler.cz/quercus-sin: 1899 Kč.

Nemáte rádi dětské zahradní hračky v křiklavých barvách? Výrobky pro děti nemusí být nevkusné. Boho zahradní houpačku budete vašim mrňousům závidět, rozhodně ji ale nebudete chtít nikam schovávat. Přes zimu může dělat parádu a radost i doma.

Dětská houpačka makrame, zn:OMtatsat, cena na Fler.cz/omtatsat: 4440 Kč.

Lavice Selka se šuplíkem ve stylu Shabby Chic dotvoří kouzelné zákoutí v rozkvetlé zahradě nebo poslouží jako praktické sezení na terase. Vedle jemně šedé patiny je jejím poznávacím znakem praktický šuplík, do kterého schováte třeba deku.

Selka se šuplíkem, zn.: lenkarajecka, cena na Fler.cz/lenkarajecka: 7215 Kč.

Vytvořte si na své zahradě útulné místo, kam se můžete schovat před povinnostmi všedního dne. Se zahradními produkty z Fler.cz můžete navíc celé léto odpočívat s dobrým pocitem, že jste podpořili lokální ruční výrobu.