Objevte letní produkty oolaboo pro krásnou a zdravou pokožku a vlasy

Léto se nám nezadržitelně blíží, a s ním přichází nejen radost z teplých dní a slunečních paprsků, ale také zvýšená potřeba věnovat se péči o naši pleť a vlasy. Slunce, vyšší teploty, moře a písek jsou neodmyslitelnými symboly letní dovolené, ale zároveň jsou to faktory, které mohou mít na naši pokožku i vlasy značný vliv. Proto bychom měli být připraveni a věnovat těmto oblastem zvýšenou pozornost a péči.

Jedním z klíčových aspektů letní péče je ochrana proti škodlivému UV záření, a proto se vyplatí investovat do kvalitního pečujícího krému s vysokým ochranným faktorem. Seznamte se s produkty od značky oolaboo, které vám zajistí nejen účinnou ochranu proti UV záření, ale také hydrataci a výživu, kterou naše pleť v horkých letních dnech tolik potřebuje.

Pokud plánujete letní dovolenou, nezapomeňte si do kufru přibalit své oblíbené produkty od oolaboo. Pečující krém s ochranou proti UV záření, hydratační péči o pleť a vlasy, to vše vám zajistí, že budete vypadat a cítit se skvěle po celé léto.

24 benefits instant cure

Snadno a rychle použitelná pečující kůra s 24 výhodami pro vaše vlasy vám zajistí nejen intenzivní hydrataci a okamžité vyhlazení vlasu, ale tento produkt si oblíbíte, protože podpoří objem, usnadní rozčesávání, pomůže vám zkrotit nepoddajné vlasy, zacelí roztřepené konečky a zvýší pružnost vlasů. Vlasy budou odolnější proti lámání a zároveň budou ochráněny před vyblednutím či poškozením při používání žehličky a fénu. Při pravidelném používání budou vlasy jemné, hebké a lesklé.

24 benefits instant cure: 1.240 Kč.

oolaboo wipe off nectar

Přípravek pro komplexní péči o pleť 3v1 daily nutrition cleansing nectar je jemná emulze, která se v jednom kroku postará o tři důležité činnosti. Odstraní make-up, smyje nečistoty a zároveň pokožku obličeje tonizuje.

Má příjemně hladkou konzistenci, která při každém použití odstraní z pleti make-up, nečistoty, maz i odumřelé šupinky kůže ještě dříve, než by stihly ucpat její póry. Současně přípravek podporuje přirozenou obnovu buněk, uzamyká v pokožce vlhkost a tonizuje ji. Pleť pak zůstává nejen perfektně čistá, ale také vláčná, jasná a pružná.

Za své bezkonkurenční vlastnosti vděčí výjimečným ingrediencím, jako je ricinový olej, který pomáhá předcházet akné a pigmentovým skvrnám, monoi olej, který má antibakteriální vlastnosti, bambucké máslo, meruňkový olej bohatý na vitamíny, a květinovou vodu z damašské růže.

3v1 daily nutrition cleansing nectar: 1.160 Kč.

skin defense dna protective cream SPF 30

Pečující krém se širokospektrální ochranou před UV zářením (s faktorem SPF 30), znečištěním a také dehydratací. Brání nečistotám, smogu a slunečním paprskům, aby pronikly do DNA pokožky a způsobily tak její podráždění. Má jedinečné anitoxidační účinky, zároveň se postará o perfektní vyživení pleti, a navíc obsahuje jedinečný komplex glukomananu, betaglukanu a kyseliny hyaluronové, který stojí za zpomalením procesu stárnutí pokožky. Po použití DNA protective cream SPF 30 je pleť nejen v bezpečí, ale také zůstává hebká a zářivá.

skin defense dna protective cream SPF 30, 200 ml: 2.290 Kč.

SMART aesthetics age defense skin firmer

Středně hutný zpevňující hydratační krém obsahuje bakuchiol, díky němuž výrazně zpomaluje stárnutí a poškození pokožky obličeje, krku i dekoltu. Vypíná pleť, stimuluje tvorbu kolagenu a redukuje tvorbu nových vrásek. Navíc intenzivně vyživuje a posiluje přirozenou kožní bariéru.

SMART aesthetics age defense skin firmer, 50 ml: 1.670 Kč.